Click to view our Accessibility Statement or contact us with accessibility-related questions
Fresh
11
Jan 25, 2017
48 days. Almost 49 ! No headphones. Status stucked at 27 december. And Massdrop's max shipping time is 6 weeks which is 42 days.
Which I warned them, begged them to not use DHL, and I was willing to pay extras for other shipping company !
And now Massdrop stopped answering my mails. Every person who has caused me to come into this drop is guilty... Massdrop first of course.
I sold my headphone to get in this drop. I am a student. And now...
My $214 blown by Massdrop, literally. I wanted refund, they decieved and played with me with empty mails and words.
I've contacted with DHL DE, Global, my local post office PTT, my country customs ... No body knows where my order is.
Worst customer service I've ever met. Thank you all.

search

search
Cark
243
Jan 25, 2017
FreshCalm down, just because you have problems with DHL doesn't mean 4,999 other people will change their shipping method because of you.
sangviro
45
Jan 26, 2017
Savage hahahaha
RRM1
152
Jan 28, 2017
CarkDHL blows.......... I think we should be given the option on shipping at checkout!!!!
zaur
0
Jan 30, 2017
FreshBu yüzden ben sipariş etmedim.şüpheliydim
haplo
33
Jan 31, 2017
FreshHocam 2 adet sorunsuz ulaştı bana geç de olsa. Size hala gelmedi mi?
Edit: DHL karayolu ile getirmiş 35 günde geldi.
Fresh
11
Jan 31, 2017
haploYok hocam ... Bunların head-fi üzerindeki temsilcileri ile görüştüm, kendi müşteri hizmetlerinden fayda gelmeyince, bu çarşamba tatil dönüşüymüş ilgileneceğini söyledi.
Bizde şans yok ki arkadaş, DHL'si batsın, PTT'si batsın. 5000 tane ürünün içinden böylesi de bana denk gelir.
Bildiğin kargo kayıp ve Massdrop cephesinin ihtar vermesi oradan inceleme başlatması gerekiyor. Ben alıcı olarak hiç bir halt yapamıyorum ki, aradığım her kurum-kişi satın aldığınız yerle görüşün diyor. Aha işte satın aldığım yer 1 tane mail atmaktan aciz.
haplo
33
Jan 31, 2017
FreshBen MD supportla gorustugumde bana yenisini gondermeyi teklif etmislerdi hemen sizde uzatmislar anladigim kadariyla sureci.
Fresh
11
Jan 31, 2017
haploVallaha hocam ben böyle rezalet görmedim. İki farklı başlıktan bir "kargom nerede" birde "diğer konular" adı altında ilgilerini çeksin diye mail attım.
Ben yeniden gönderim istemedim zaten, onu bana da söylediler, 1 ay daha bekleyemem. Öğrenciyim sefil sefalet aldım bunu, birde eski kulaklığı satarak. Hoparlör falanda yok bildiğin telefonun yanında gelen iem ile (o da bir tarafı çalışıyor) 2 aydır bu kulaklığı bekliyorum.
Dedim paramı gönderin bari kendime burada bir şeyler ayarlayayım. Durumumu anlattım. İşte orada yan çizmeye başladılar. Maillere cevap vermemeler, 20 gün daha bekle 30 gün daha bekle demeler falan...
Birde öyle bir komedi ki, her iki mail ana başlığından da yardırıyorum, birine diyor ki tamam 1-3 iş günü içinde refund edecez, ötekinde diyor ki kusura bakma buna yetkim yok. Nasıl çıldırdım anlatamam.
En son yaptılar bir şeyler bakalım. Mahfoldum yahu, aynı kulaklığı Amazon 70 dolar daha pahalıya sattı altı üstü. Ki o kulaklık bu tarihte gelse, dolar ve düşen gümrük sınırı yüzünden aynı bedel benden yine çıkacaktı. Daha tövbe, satın alacağın ürün için 1 ay önceden para vermek 1 ay beklemek gelmemesi... Akıl işi değil.
Neyse ki siz ulaşmışsınız, şansınıza şükredin, keyfini çıkarın ne diyeyim...
yasin98
0
Feb 12, 2021
Freshürün elinize geçti mi
PRODUCTS YOU MAY LIKE
Trending Posts in Audiophile